hirdetés

Itt a 2017-es Michelin! - Hulló csillagok

Március 6-án jelent meg a Michelin étteremkalauz európai kiadása, amelyből szomorúan olvashattuk ki: eggyel kevesebb Michelin-csillagos étterem van Magyarországon - írja az Index.

hirdetés

Nyílt titok: megtartani nehezebb, mint megszerezni. Így történt ez a számunkra oly kedves Tantival is. A Tanti ugyanis rövid csillogás után elveszítette a státuszát, számolt be a Világevő a most megjelent Michelin étteremkalauz kapcsán. Az étterem 2015 márciusában kapta meg a csillagot, ami után gyorsan összekülönbözött a séf és a tulajdonos.

Persze vannak éttermek, ahol még tartjuk a frontot vagyis a csillagot. Ilyen a Borkonyha, a Costes, a Costes Downtown valamint az Onyx is. Örömhír azonban, hogy 2017-ben a Fricska bekerült a Bib Gourmand-kategóriába, abba a listába, ahol nem csak a minőség, de a kedvező ár is fontos szempontként jelenik meg.  Ebben a kategóriában már három étterem működik Magyarországon: a Fricska, a Petrus és a Lacikonyha.

(forrás: Vendég&Hotel Online, Index, Világevő)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk