hirdetés

Új emberi erőforrások igazgató a Danubius Hotels Group központjában

2017. július 17-től Dévényi Flóra Kornélia tölti be a Danubius Hotels Group emberi erőforrások igazgatói pozícióját.

hirdetés

Flóra több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás menedzsment területén. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett angol és történelem szakos tanári képesítését a Pannon Egyetem angol nyelv és irodalom szakos diplomájával egészítette ki, majd elvégezte a Szent István Egyetem emberi erőforrás menedzsment képzését is.

HR generalistaként az építőipari technológiák fejlesztésével foglalkozó, két alkalommal is „Legjobb munkahely” díjjal jutalmazott HILTI multinacionális cég hazai leányvállalatában 8 éven keresztül felelt a HR stratégiák kidolgozásáért, a sikeres toborzási folyamatokért, a havi bérszámfejtésért, és a vállalati kommunikáció fejlesztéséért.

2014-től a Duna Medical Center magánklinika és -kórház HR vezetői pozícióját töltötte be. Feladatai közé tartozott a vállalat szervezeti egységeinek kialakítása az alapoktól, majd valamennyi HR tevékenység felügyelete, és a 2018-ban nyíló új kórházi részleg leendő munkatársainak toborzása.

Dévényi Flóra Kornélia
Dévényi Flóra Kornélia

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk