hirdetés

Új vezető a magyarországi Nespresso élén

2015. októbertől Gyovai Györgyi a magyarországi Nespresso új vezetője. Elődjét, Flesch Gábort az európai régióért felelős regionális kereskedelmi vezetővé léptették elő, így ő Svájcban, a Nespresso regionális kereskedelmi osztályán folytatja munkáját.

hirdetés

Gyovai Györgyi a Külkereskedelmi Főiskolán tanult, majd a Pécsi Tudományegyetemen vállalati vezetésből szerzett marketing szakirányú diplomát és több mint 15 éve dolgozik az élelmiszeripar különböző területein. A Marsnál Magyarországon és Lengyelországban, valamint a Danone-nál töltött évei után 2013 júliusában csatlakozott a Nestlé Hungária Kft-hez. A beszerzés és ellátás mellett a stratégiai tervezésben, megvalósításban és innovációban, valamint a fő fogyasztói trendekre épülő márka- és termékfejlesztésben jártas szakember komoly tapasztalattal rendelkezik a multinacionális cégek átfogó, stratégiai üzleti menedzsmentje terén.

Az új igazgató korábbi pozíciójában, a Nestlé Hungária Kft. kommunikációs és marketing igazgatójaként sikeresen megtervezte a magyar cégcsoport Táplálkozás, Egészség és Életmód (NHW) stratégiáját és elindította helyi programsorozatát és kommunikációját. A Nespresso új vezetője fő feladatának a prémium kávé magyarországi piacának további bővítését, a Nespresso fogyasztói és üzleti szegmenseinek növekedését és a Nespresso márka építését tekinti.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai