hirdetés

Elhunyt az idei Gundel-díjazott

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a következő szomorú hírt osztotta meg velünk.

hirdetés

Sajnálatos hírt kell közöljenek, mint írták, november 5-én elhunyt dr. Csizmadia László, a BGF KVIK nyugalmazott főigazgatója.

 

dr. Csizmadia László
dr. Csizmadia László

Az idei évben az MVI által alapított komoly szakmai elismerés, a Gundel Károly-díj egyik díjazottja volt.

Szakmai életútja:

Jogi végzettsége után megszerezte a szakács, felszolgáló, portás szakmai képesítéseket is. A HungarHotels egri Önelszámoló igazgatói székét váltotta fel 1968-ban a főiskola elődintézményének docensi székéért. Kezdetben a Vendéglátás Szervezése Tanszéken tanszék hallgatóit képezte, majd főiskolai tanárként átvette 1995-ben az Idegenforgalmi Tanszék, valamint a Vendéglátó és Idegenforgalmi Intézet vezetését. Nagy szerepet vállalt a főiskola eurokonform idegenforgalmi tanterveinek kidolgozásában és magyar, német, angol nyelven való bevezetésében, valamint a főiskola nemzetközi kapcsolatainak kiépítésében is. Több társadalmi és szakmai szervezet tagja volt. A BGE Arany Pecsétgyűrű kitüntetés birtokosa.

A temetés részleteiről később ad hírt az Ipartestület.

 

(forrás: MVI / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk