hirdetés

Gyászmenet lesz a Bulinegyedért

Szervezkednek a vendéglátósok és vendégeik Budapest éjszakai életének érdekében. Szerda délután demonstrációt tartanak.

hirdetés

Nem csillapodnak az indulatok a bulinegyedként is emlegetett Belső-Erzsébetváros körül. Mint ismert, miközben Európa városai gazdaságuk újraindításán fáradoznak, a hetedik kerületi önkormányzat csendrendelettel és fokozott köztéri föllépéssel igyekszik visszaszorítani az éjszakai életet. Az érintett vendéglátósok, alkalmazottak és vendégek, most ellenlépésre szánták el magukat: megmozdulást szerveznek A legújabb történés, hogy demonstrációt szerveznek a Niedermüller Péter nevével fémjelzett önkormányzat intézkedései ellen.

 

A helyi szórakozóhelyek által finanszírozott, a környék problémáinak megoldását célul kitűző „Night Embassy of Budapest” rendezésében gyászmenetnek keresztelt tüntetésre kerül sor szerda fél öttől a bulinegyed területén. A hogy a Facebook-esemény leírásából kiderül, várnak minden „Minden vendéglátóst, szakácsot, zenészt, dj-t, producert, kollektívát, klubtulajdonost, wc-s nénit, kidobót, színészt, művészt, írot és költőt, goást, technóst, dubsteppest, rockert és rappert, minden éjszakai buszsofőrt, ápolót, futárt, promótert, hangtechnikust, kreatívot, öreget és fiatalt egyaránt”. A pontos helyszín később derül ki.

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk