hirdetés

Ha per, hát legyen per

Ismét perbe száll egy amerikai étterem tulajdonosa, mert a szabadalmi hivatal véglegesen elutasította egyik szendvicse nevének regisztrálását. Most a hivatal elnöke lesz az alperes...

hirdetés

Nem törődik bele a vereségbe Mike Campo, a philadelphiai Campo's Deli tulajdonosa, hogy a szabadalmi hivatal nem jegyezte be egyik szendvicsének fantázianevét. A regisztráció meghiúsításának akadálya az, hogy az elnevezés - Philadelphia's Cheesesteak - összetéveszthetően hasonlít a már közismert Philadlphia Cheessteak-kel. Az indoklás - valljuk be - helytállónak tűnik, a delék Campo úr viszont begurult.

Véleménye szerint az általa készített, sajtos,steakes "szendó" olyan különleges, hogy megérdemelné a védelmet. Hirtelen haragjában egyenesen a szabadalmi hivatal igazgatóját hívta perbe, a bíróságtól várva a döntés megváltoztatásának kikényszerítését.

Megjegyzés: Egy fővárosi közgyűlési határozat előzetes engedélyhez köti a Budapest, budapesti, Buda, budai, Pest, pesti megkülönböztető jelzők használatát, és a már alkalmazóknak egy nem régen napvilágot látott hír szerint jogdíjat kell majd fizetni azért. A szerk.

(forrás: Courthouse News, Huffington Post, origo)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk