hirdetés

Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup

Dóri és Judit ötlete, hogy szeretik a kávékat és a fűszerek világát, miért ne lehetne tehát a kávézás élményét tovább fokozni, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, magas minőségben? Ezért nyitották közösen My Spicy Cup nevű helyüket, amely épp olyan lett, amilyet előre megálmodtak.

hirdetés

A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik.

Dóri és Judit kávézójukban, ahol minden pont olyan, ahogy megálmodták / Fotó: Pintér Adrienn
Dóri és Judit kávézójukban, ahol minden pont olyan, ahogy megálmodták / Fotó: Pintér Adrienn
 

Kilenc hónapon át tartott az a  műhelymunka, amelynek eredményeként megszületett fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy kínálják otthoni használatra is, a kávézóban megismert élmény otthon is reprodukálható.

Nem csak a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánják meghódítani a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretnék megmutatni, mitől tud többet, miben más az ő kávékollekciójuk.

Az egyik kávécsoda: épp olyan jó, ahogy kinéz / Fotó: Pintér Adrienn
Az egyik kávécsoda: épp olyan jó, ahogy kinéz / Fotó: Pintér Adrienn
 

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

A My Spicy Cup jelenlegi kávéfűszer-kollekciójának tagjai a következők:

Coffy – klasszikus

Pink Rose – harmónizáló - elegáns és ellenállhatatlan

Curcuma Latte – egészségesen frissítő

Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia

Choco Latte – rafináltan csokoládés

(forrás: My Spicy Cup / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk