hirdetés

Kávés minibutik a Szigligeti Várudvar pop-up helyei közt

Az idei balatoni nyár egyik gasztrodurranása a Szigliget Várudvar, ahol budapesti éttermek pop-up kitelepülései mellett a Nespresso saját Mini Boutique-ot és egy kávézót nyitott.

hirdetés

Idén nyáron különleges kulturális és gasztronómiai központtá alakul a Szigliget Várudvar, ahol budapesti éttermek pop-up kitelepülései mellett a kávés világcég saját Mini Boutique-kal és kávézóval várja a látogatókat a nyári szezonban. Itt nyit hamarosan Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf is egy egész évben nyitva tartó éttermet, amelyben a Nespresso Professional biztosít majd különleges kávékínálatot.

 

„A kapszulás rendszer előnye, hogy az éttermekben is könnyen és gyorsan készíthető állandó, magas minőségű kávé. Kínálatunk különböző ízvilágú és a világ legjobb termőterületeiről származó kávékból áll, így a vendégek úgy választhatják ki az ételekhez legjobban illő kávét, mint egy pohár bort a borlapról. Ráadásul ez egy fenntartható kávémegoldás, hiszen a Nespresso már szinte a teljes értékláncán karbonsemlegesen működik, rengeteget tesz a kapszulák újrahasznosításáért, és az etikus beszerzés által gondoskodik a kávé hosszútávú jövőjéről is”, mondta Alberto Vercelli, a cég magyarországi vezetője a megnyitó alkalmával.

A Nespresso első balatoni Mini Boutique-jában beszerezhetők mindazok a kávézáshoz szükséges eszközök, kiegészítők, amelyeket más egységük is kínál. Valamint különböző kávékülönlegességeket és izgalmas jegeskávé-koktélokat is kínálnak a kávé-fun-oknak.

A Várudvarban jelen van a Magyarországon saját étteremmel idén bemutatkozó Rácz Jenő új street food koncepciója, a “Nem rossz”. A Michelin-csillagos Costes is kitelepült hamburger és grill ételeivel, a Nudli pedig a legkedveltebb magyaros tésztaételeinkből hozott ízelítőt. A nápolyi pizzák mestere, a Digó Pizza is saját, fatüzelésű kemencéjével van jelen. Az édesszájúakat Kató néni kürtöskalácsa és az Unicone télifagyija várja.

(forrás: Nespresso)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk