Limitált szériás focipalack a Zwack-tól

„Hajrá Magyarok!” feliratú, limitált szériájú focipalackkal jelentkezik az idei nyári foci történések miatt a Zwack Unicum. 

A 0,5 vagy 1 literes limitált széria a klasszikus Unicumot rejti, de a csomagolása egyedi: az Unicum focipalackot egy speciális nemzetiszín fóliával borították be, a gyártás a Zwack Dunaharaszti gyárában készült.
 
 
A 2021-es focipalack látványosan hangol az idei EB-re, de megidézi az elmúlt tíz évben jeles alkalmakra készült korábbi palackokat is. Az Unicum már hagyományt teremtve, az elmúlt 10 évben, 2010 óta kétévente jelentkezik sport- és futball tematikájú limitált szériákkal: a cég kiemelten büszke a 2016-os Puskás Palackra, melyet Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készített a gyár. A mostani „Hajrá Magyarok!” focipalack nem csak az újranyitás és az együtt szurkolás megünneplésére hív, hanem a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon való részvételét és leendő sikereit is éljenzi.
 
A cég igazgatóságának elnöke, Zwack Sándor híres futballrajongó. Elsősorban a magyar, de az olasz válogatottnak is szurkol. „Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya, régi barátom, sokat beszélgetünk fociról. Büszkék vagyunk a magyar válogatott sikereire, ezért szerettük volna ezzel a limitált palackkal megünnepelni a csapatot, és azt, hogy több mint egy év után újra van lehetőségünk élőben megosztani egymással a szurkolás örömét és izgalmát” – mondta Zwack Sándor.

Forrás: Store Insider / Zwack


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.