Megérkezett a Kifli Bisztró

Mostantól Budapest neves éttermeinek minőségi kínálatát házhoz viszik a Kiflis futárok, ebben az új szolgáltatásban a megszokott finom ízek, séfek által készített éttermi minőségű ételek kínálata szerepel.

A kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását.

A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén. Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk.

 
A Kifli kínálatában egyedülálló módon a neves Meatology étterem, valamint a Zsidai Home 4 éttermének fogásai szerepelnek: a méltán híres 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a trendi Spíler és az elegáns Opera Café.

Kedvenc fogásainkat limitált ideig bevezető áron, majd ezt követően is az étterminél kedvezőbb áron rendelhetjük meg, akár a további napi online bevásárlással együtt.

Hogyan működik?

Egyszerűen, mégis megidézve a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a „vendég” otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk.

Az ízekért a séfek, a profizmusért és gyorsaságért a Kifli felel, vállalva, hogy akár 4 óra alatt az otthonokba viszik a budapestiek kedvenc ízeit, a magyar klasszikusoktól, az omlós steaken át, a kézzel nyújtott kovászos pizzáig.

„Büszke

vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően - mondta Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

„2020-ban hoztuk létre a Zsidai Home-ot azzal a céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával ismertessük meg vendégeinket. Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség és egyre többen tudják a klasszikus készétel házhozszállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha készételt szállíttatnának házhoz” - mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

„2020 tavaszán adott volt a technológia és a kapacitás, így jött az ötlet, hogy juttassuk el közvetlenül a vendégeink otthonába a Meatology klasszikusokat. Csak alapkonyhát, sütőt vagy serpenyőt igénylő éttermi ízélményt nyújtó ételek, 5-10 perc alatt bárhol. A Kiflivel több hónapja dolgozunk közösen a termékeken, és nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a Kifli Bisztró indulásának. Meatology minőség akár 4 órán belül, elfogadható áron az asztalodon” - tette hozzá Pataky Tibor, a Meatology étterem megálmodója.

Forrás: Store Insider


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.