hirdetés

Nem találja ki, mi az idei Oktoberfest nagy durranása!

Az Auntie Anne’s és az Evil Genius Beer Company bemutatja a különleges oktoberfesti lager sörét, a pereces sört - írja a Store Insider.

hirdetés

Auntie Anne’s, a vilag legnagyobb kézműves perec üzletlánca, és a philadelphiai központú Evil Genius Beer Company együtt alkották meg a különleges Oktoberfest stílusú sört, amit még épp időben adtak ki az idei fesztiválra.

Az új sör, aminek fantázianeve “Is Butter a Carb?”, egy újragondolt változata a jól ismert Oktoberfest sörtípusnak, nem csak német komlóval és malátával főzve, hanem frissen sütött Auntie Anne’s pereceket is hozzáadva. Ez az első alkalom, hogy az ikonikus Auntie Anne’s perecek hozzávalóként is megjelentek egy különleges sör elkészítésénél.

Forrás: Auntie Anne's

“Az egyetlen dolog, ami jobb, mint a sör és perec az a sörben lévő perec,” mondta Trevor Hayward, az Evil Genius társalapítója. “Ötletes módon akartuk összefűzni a két brandet, aminek a végeredményeként úgy érzed magad, mintha egy meleg perecbe harapnál minden egyes korttyal.”hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk