hirdetés

Szeszfogyasztásra ösztönözné a fiatalokat a japán kormány

Így mentenék a koronavírus-járvány okozta lezárások miatt a csőd szélére sodródott vendéglátóhelyeket - írja a vg. cikke alapján a Store Insider.

hirdetés

A vg.hu szerint a koronavírus-világjárvány miatti lezárások alatt a japán fiatalok elszoktak a szórakozóhelyektől és bároktól. Ez oda vezetett, hogy a korlátozások feloldása után sem fogyasztanak elég alkoholt, ami a csőd közelébe sodorta a vendéglátó- és szórakozóhelyeket, valamint az alkoholt árusító üzleteket – írta meg a CNN.

A probléma megoldására a japán kormány kampányt indított: olyan ötleteket várnak, amelyekkel ösztönözni lehet a fiatalok alkoholfogyasztását.

A program címe Sake Viva! (Éljen a szaké!), és a japán adóhatóságot bízták meg a felügyeletével.

Az alkoholfogyasztást ösztönző ötletek között lehetnek új szolgáltatások, promóciók, új termékek, dizájnok vagy akár értékesítési technikák is. A kampány hivatalos honlapja szerint olyan ötleteket is várnak, amelyek kiaknázzák a metaverzumban rejlő lehetőségeket.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A versenyben a japánban kapható összes alkoholtípusra vonatkozóan lehet ötleteket benyújtani. A pályázatokat szeptember 9-ig várják.

A vg.hu cikkének folytatása ezen a linken érhető el.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk