hirdetés

Új vezető séf debütált a Hard Rock Hotel, Sessions éttermében

Pintér Sándor több mint tízéves tapasztalattal érkezett a budapesti szálloda és étterem konyhájának élére, és széles körű szakértelemmel rendelkezik az étlapdizájn és étteremmenedzsment területein.

hirdetés

Felfelé ívelő karrierjét az Egyesült Királyság és Franciaország éttermeiben alapozta meg írja a Gastroguide.hu.

Fotó: Sessions étterem
Fotó: Sessions étterem

Érkezése után Sándor azonnal belevetette magát a munkába, a Hard Rock Hotels amerikai útra hívta őt, hogy ihletet gyűjtsön és megismerje az ottani Hard Rock Hotelek kínálatát. Visszaérkezésekor már szinte magától értetődő volt, hogy mit szeretne látni az új étlapon.

„Nagy élmény volt az Atlantic Cityben és New Yorkban eltöltött idő, rengeteg új ismerettel és inspirációval lettem gazdagabb, amit beépítettem az itthoni koncepcióba. Izgalmas és új kihívás a mostani, szeretném a legtöbbet kihozni magamból és a csapatomból. Amerika modern gasztrokultúrája nagyon sokszínű és változatos, számos nemzet konyhájából merítenek. Ezt a modern konyhát igyekeztem elhozni Budapestre, a Sessions étterembe” – mesélte el Pintér Sándor.

A Sessions új étlapjának megalkotásakor az volt a cél, hogy egy olyan hely szülessen, ahol a vendégek a számos nemzet és kultúra, tradíció által befolyásolt modern amerikai konyha fogásait kóstolhatják . A klasszikus comfort food ételektől a növényi alapú fogásokon át az ízletes húsokig széles a választék, mindezt egy olyan étlapban ötvözték, amelynek fontos szempontja a sharing koncepció. Így a Sessions egy olyan hellyé vált, ahol a kortárs és a modern találkozik a klasszikussal, egy egyedi kulináris élményt teremtve.

Tovább olvasok >>

(forrás: Gastroguide)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk