hirdetés

Ladies Breakfast a Regency Suites Hotel Budapestben

Hagyományteremtő céllal rendszeresen villásreggelire invitálja a turisztikai szakmai, valamint a hazai üzleti élet hölgyszereplőit a Madách téren február 1-je óta Regency Suites Hotel Budapestként üzemelő szálloda igazgatója, hogy a résztvevők öregbíthessék a ház hírnevét.
hirdetés

A belváros szívében három éve Starlight Suiten Hotel néven megnyitott ház tulajdonosai nem voltak elégedettek a korábbi osztrák üzemeltető tevékenységével és februártól Páldi Y. Györgyre bízták a ház vezetését. A Kenyában 15 évet élt, nagy szállodaláncok kötelékében tapasztalatokat szerzett és a Skal Magyarország elnökeként is ismert szakember az eseményen a Napi Turizmus munkatársának elmondta, március végére reményeik szerint sikerül megduplázniuk a 42 szobás ház foglaltságát a korábbi üzemeltető eredményeihez képest. Az átvétel óta komoly ráfordítást igénylő átalakításokra került sor a házban: a lobby központi helyre került, a reggeliző mellett egy bárt alakítottak ki, a tetőszinten egy 40 fős befogadóképességű konferenciaterem kapott helyet, az alagsorban fitness termet hoztak létre, és a szauna mellett hamarosan beüzemelik az új pezsgőfürdőt. A szobák, amelyek különlegessége az 50 négyzetméteres tágas alapterület és a minikonyha, a közeljövőben új, letisztultabb megjelenésű ágyazást és drapériákat kapnak. A mintaszoba már megtekinthető. A szálloda igazgatója a változatos reggeli mellett elmondta, hogy egyre több országból érkeznek vendégeik, Ázsiát jelenleg dél-koreaiak képviselik. A legtöbb foglalást nemzetközi gyűjtőportálokról kapják. Főként egyéni szabadidős és üzleti vendégeik vannak, de a kisebb (10-15 fős) csoportokat is szívesen látják. Páldi szerint nagyon éles verseny alakult ki a több mint egy tucat belvárosi butikszálloda között. Úgy véli azonban, a Regency számára előnyt hozhat a központi fekvés, a jó megközelíthetőség a közösségi közlekedési eszközökkel, valamint a szobák rendhagyóan nagy mérete.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk