hirdetés
hirdetés

A levegőben az olasz konyha a legjobb

Az Alitalia ismét elhozta a legjobbnak járó díjat, a Magnifica Business osztályon felszolgált kiváló minőségű és újító étkezési programjának köszönhetően. A díjat az amerikai Global Traveller magazin adományozza, amely már 9 éve végez kutatásokat az utazási és idegenforgalmi ágazat kivételes eredményein.

hirdetés

Több mint 28.000 törzsutas vett részt a “2012 GT Tested Reader Survey Awards”-on, amit a Global Traveller rendezett. Ez az elismerés jutalmazza az Alitalia azon erőfeszítéseit, hogy javítsa a fedélzeti szolgáltatásait, a menük folyamatos frissítése révén, hogy tükrözze Olaszország kulináris változatosságát, felvonultatva a leghíresebb olasz márkák kínálatát.

A Magnifica Business osztályon kínált ételeket, az olasz régiók hagyományai ihlették és az ALMA-val (az olasz konyha nemzetközi sikolája) együttműködve kerültek kifejlesztésre, Gualtiero Marchesi vezetésével.

A menükhöz illő borok kiválasztásában az Olasz Sommelier Szövetség volt a légitársaság segítségére. Miután az elmúlt két évben a menüket a 20 olasz régiónak dedikálva ajánlották, az Alitalia most a kedvenc régiós ételeket fogja felszolgálni, amiket az utasok válogattak össze, az interkontinentális járatokon egészen 2013. január 31-ig.

Az Alitalia utasai előételként kóstolhatják a Caprese-t mozzarellával Campaniából, első fogásként Agnolotti del „Plin”-t húsos szósszal Piemontéból, második fogásként kardhal tekercseket kapribogyóval Szicíliából, lencsét Umbriából, végül desszertként ricotta sajtot meleg vanília öntettel Marcheból.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk