hirdetés
hirdetés

Budapest a folyami hajózás legjobb kikötővárosa

Bill Panoff, az amerikai Porthole Cruise Magazine főszerkesztője minden évben kiválasztja és elismerésben részesíti kedvenc szolgáltatóit és desztinációit - tájékoztatott a Magyar Turizmus Zrt.

hirdetés

Az elsősorban hajós utakkal foglalkozó sajtóorgánum idén Budapestet is jutalmazta: fővárosunk a legjobb folyami hajózási kikötőváros címet nyerte el az Editor-in-Chief Award 2014-en.

A díjat csak olyan szolgáltatók és helyszínek érdemelhetik ki, amelyek kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtanak, ennek köszönhetően a megtisztelő cím számos utazó figyelmét keltheti fel. Viszonylag kevés európai szolgáltatót is érintő kategória szerepelt a megmérettetésben, így hazánk Monte Carlo tengeri kikötője és egy londoni luxusszálloda mellett kerülhetett fel a hajóutakat kedvelő amerikai turistáknak szóló top listára.

A nyertesek listáját tartalmazó februári szám már megtalálható az újságosstandokon, de a magazin honlapján és közösségi média felületein is értesülhetnek róla az olvasók.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk