hirdetés
hirdetés

Budapesti járatot nyit a szerb JAT Airways

Minderről az elmúlt hetekben, Koppenhágában tartott IATA konferencián számolt be a szerb nemzeti légitársaság vezetősége - számolt be az AIRportal.hu szakmai portál.

hirdetés

A 2013/14-es téli menetrend során tíz új célállomással bővíti hálózatát a szerb JAT Airways. 

Az új desztinációk között olyan, környező városok is szerepelnek, mint Bukarest, Szófia vagy - a mi szempontukból a legfontosabb célállomás, Budapest.

Az EX-YU Aviation News hírblog információi szerint a légitársaság tíz új járata október 27-én indulhat. Az ősz folyamán Air Serbia névre átkeresztelkedő légitársaság a tervek szerint naponta közlekedne Budapestre.

A Malév csődjét követően megszűntek a Budapest-Belgrád közvetlen járatok. Az ősz kezdetével azonban újra beindul a közvetlen légi összeköttetés a két főváros között. Elsőként a belorusz Belavia légitársaság kezdi meg a Minszk-Budapest-Belgrád útvonal üzemeltetését szeptember 19-én. Ezzel a mostani, újabb járatnyitással együtt hetente kilenc járattal lesz elérhető déli szomszédunk fővárosa.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk