hirdetés
hirdetés

Két hétvégén nem jár a kisföldalatti

Pályakarbantartás miatt két áprilisi hétvégén is pótlóbusz jár az 1-es metró helyett a Mexikói út és az Oktogon között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

hirdetés

Április 1-jén, szombaton és 2-án vasárnap, valamint április 15-én szombaton és 16-án vasárnap az 1-es metró rövidített útvonalon, a Vörösmarty tér és az Oktogon között közlekedik, a Mexikói út és az Oktogon között pótlóbusz viszi az utasokat.

Depositphotos
Depositphotos

A pótlóbuszra az Oktogonnál az Andrássy úton a Hősök tere felőli oldalon, az Eötvös utcánál kijelölt megállóban, a Mexikói úti végállomáson pedig a metrókijárattal szemben kijelölt megállóban lehet felszállni - tájékoztattak. A pótlóbusz az Andrássy úti szakaszon a 979-es éjszakai busz megállóiban, a Hősök terén a Mexikói út felé a Dózsa György úton a 105-ös busz, a Széchenyi fürdőnél pedig mindkét irányban a 72-es trolibusz megállójában áll meg. A BKK a pótlóbuszok mellett alternatív eljutási lehetőségként 105-ös és az 5-ös autóbuszokat ajánlotta.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk