hirdetés
hirdetés

Kitette a Skyteam az Aeroflot szűrét

A Skyteam rövid közlése szerint a légiszövetség és az orosz nemzeti légitársaság megállapodott utóbbi tagságának ideiglenes felfüggesztéséről - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Emiatt az Aeroflot törzsutasai nem vehetik igénybe a Skyteam partnerek nyújtotta szolgáltatásokat és kedvezményeket, valamint a légiszövetség más tagjainak utasai sem részesülnek előnyökben, ha az orosz céggel utaznának. A légiszövetség közlése hangsúlyozza: dolgoznak azon, hogy a lépés hatásai minél kisebb mértékben érintsék az utasokat.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A lépés az Ukrajna ellen indított háború miatt elrendelt szankciók következménye, az orosz légitársaságok járatait a teljes Európai Unió és több más ország is kitiltotta légteréből. Az utóbbi napokban pedig az európai és az amerikai hatóságok leminősítették az ország légügyi hivatalának és légitársaságainak repülésbiztonsági besorolását a nemzetközi egyezmények megsértése miatt.

Az Aeroflot 2006 áprilisa óta tagja a Skyteamnek.hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk