hirdetés
hirdetés

KLM: vissza Afrikába

Újra elérhető az összes afrikai célállomás a holland légitársaság hálózatában. Mostantól mind a 11, a járvány előtt elérhető városba közlekednek járatok.

hirdetés

A KLM Holland Királyi Légitársaság ismét visszaállította afrikai hálózatát, mostantól mind a 11, a járvány előtt elérhető városba újra közlekednek járatok, az október végén induló 2021/22-es téli menetrendi időszakban pedig Mombasa is felkerül a légitársaság térképére.

pixabay.com
pixabay.com
 

A koronavírus-járvány kipattanása óta a cég azon dolgozott, hogy amennyire csak lehetséges, fenntartsa a hálózatot, a célállomások – ha kevesebb járattal is, de – elérhetőek legyenek. Ennek köszönhetően a légi áruszállítás, így az egészségügyi segédeszközök szállítása sem állt le, és célba értek azok, akiknek ezekben a rendkívüli időkben is igénybe kellett venniük a légiközlekedést. E stratégiának köszönhetően könnyebben tudják újra bővíteni kínálalatukat.

Érdemes viszont tudni, hogy Afrika számos országa még szigorú beutazási szabályokat alkalmaz, ennek eredményeként csak szükséges esetben lehet légi úton bejutni a kontinens több régiójába. Fontos, hogy az utasok mindenképpen tájékozódjanak a belépési feltételekről, illetve arról, hogy megfelelnek-e ezeknek.  

Fontos változások a hálózatban:

 · A 2021-es nyári menetrendben a KLM 11 afrikai célállomásra közlekedik

· A 2021-es téli menetrendben Mombasa (Kenya) is elérhetővé válik

· A luandai, windhoeki járatok megszűnnek, erről még a járvány kitörése előtt hozott döntést a légitársaság

· Zanzibár és Kairó továbbra is elérhető marad.

 

 

(forrás: KLM – Holland Királyi Légitársaság)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk