hirdetés
hirdetés

Légi innováció: prémium turistaosztály

Az Emirates vezeti be, június 1-től lehet foglalni. Mutatjuk, mi is ez pontosan.

hirdetés

Az új kabinosztály luxus üléseket, nagyobb lábteret és számos légitársaság business ajánlatával vetekedő szolgáltatást kínál. Fedélzetre lépéskor üdvözlő itallal fogadják az utasokat, tablet-méretű ülésképernyőn nézni a filmeket és a menüt porcelán tányérokon, fém étkészlettel fogyasztható, de még a fenntarthatóságra is ügyeltek.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, a régióban az Emirates az egyetlen légitársaság, amely prémium turistaosztályt üzemeltet, amelyhez számos kényelmi funkció társul már az utazás első pillanatától.

 

Az új kabinosztály stílusa a Business Class faborítású kialakításához hasonló. A krémszínű bőrülések 40 hüvelyk magasak, 19,5 hüvelyk szélesek, 8 hüvelykkel dönthetőek, és hat irányban állítható fejtámlával rendelkeznek. Emellett minden ülőhely lábtartóval, könnyen hozzáférhető, ülésen belüli telefontöltő-csatlakozókkal és oldalsó koktélasztallal van felszerelve. Az utasok kényelmét szolgálják a kifejezetten a Prémium Turistaosztály számára tervezett puha, újrahasznosított műanyag palackokból készült takarók és nagyméretű párnák is. Az újrafelhasználható táskákban pedig olyan kényelmi felszerelések vannak, melyek mindegyike valamilyen újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült.

A fedélzeten az utasokat üdvözlő itallal fogadják. Az étkezések során a szezonális alapanyagokból készült regionális ihletésű fogásokat porcelántányérokon, vászonszalvétába csomagolt rozsdamentes acél evőeszközökkel szolgálják fel. Az itallapon prémium borok és egy pezsgő is szerepel, de az étkezések után likőrök és csokoládék is kérhetők.

Minden ülésen 13,3 hüvelyk átmérőjű beépített képernyő található, amely az egyik legnagyobb a kategóriájában, így az utasok az ice-on elérhető 5,000 zenei, film-, TV-, hír- és egyéb csatornák páratlan kínálatát nagyképernyőn élvezhetik.

Az Emirates A380-as négyosztályos repülőgépén a Prémium Turistaosztály a főfedélzet elején található, 56 üléssel, 2-4-2 elrendezésben.

A Boeing 777-es repülőgépeken 24 Prémium Turistaosztályú ülés található a Business és az Economy Class közötti külön kabinrészben.

2022. június 1-jétől indul a foglalás, amely az augusztus 1-jétől a Sydneybe, Londonba, Párizsba és decembertől pedig az új-zélandi Christchurchbe tartó A380-as járatokon utazók számára lesz elérhető. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk