hirdetés
hirdetés

Újraindít két népszerű közel-keleti járatot a Wizz Air

Októbertől és novembertől repül újra a népszerű üdülőhelyekre a fapados légitársaság. 

hirdetés

Októbertől újraindítja heti két alkalalommal a jordániai Akabába, majd novembertől pedig heti egy járattal az egyiptomi Hurghadába induló járatait a Wizz Air - adta hírül a társaság. A Vörös-tenger partvidékén fekvő Hurghada mindössze négy óra alatt elérhető Budapestről. A turistaparadicsom nem csupán korallzátonyaival és kristálytiszta tengerével, de búvárkodási és szafarilehetőségeivel is várja a felfedezni vágyókat.  Akaba szintén a tengerpartok kedvelőinek nyújthat életre szóló élményt. 

A COVID-19 korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt - hívta fel az utazók figyelmét a légitársaság. 

 

(forrás: Wizz Air)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk