hirdetés
hirdetés

Wuhan: az Air France 9. célállomása Kínában

Az Air France tovább gazdagítja kínálatát Európából Kína felé, ennek jegyében immár 9. járatát nyitja meg, ezúttal a párizsi Charles de Gaulle repülőtér és Wuhan között. 

hirdetés

Ezen új útvonalon a Társaság hetente háromszor Boeing 777-200ER típusú repülőgépet fog üzemeltetni, összesen 309 férőhellyel. Ebből 35 ülés az «Affaires» business osztályon, 24 a «Premium Voyageur », azaz kiemelt turista, és 250 a «Voyageur» turista osztályon található.

Az Air France összes Wuhan felé üzemeltett járatát az új ún. „full sleep” üléssel látta el, ami az eddigieknél szélesebb, hosszabb és tágasabb. Az Air France utasainak több mint 90%-a dicséri az új ülést, nagyra értékelik, hogy milyen kényelmesen lehet benne aludni, hogy teljesen vízszintes helyzetbe lehet állítani, de azt is, hogy immár sokkal nagyobb hely jut a lábaknak.

A fedélzeten az Air France kiemelt figyelmet szentel kínai utasainak: a repülőgépen szolgálatot teljesítő légiutas-kísérők megismerték a kínai kultúrát, és kínai tolmácsok is helyet kaptak a csapatban. Az Air France kínai mesterszakácsok által megálmodott fogásokkal és kínai, vagy kínai feliratos filmek széles választékával várja utasait.

Wuhan, a gazdasági fellendülés útján

9 milliós lakosságával Wuhan fontos kereskedelmi, gazdasági és ipari központ, virágzó autóiparral és tudományos élettel. Wuhan központi elhelyezkedése révén erős gazdasági fellendülést könyvelhet el. Számos nemzetközi nagyvállalat települt a városba, köztük több mint 80 francia cég is. Wuhan egyben Kína legnagyobb egyetemi városa, mintegy 1,2 millió diák tanul itt.

Az Air France és a KLM heti 92 járatot üzemeltet a párizsi Charles de Gaulle ill. az amszterdami Schiphol repülőterekről Nagy-Kína 9 célállomása: Canton, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Peking, Sanghaj, Taipei, Wuhan és Xiamen felé. Partnereivel a China Southern és China Eastern légitársaságokkal együtt az Air France-KLM mintegy 135 járatot üzemeltet Kínába. 2011-ben a Gold List Award of China Tourism a «legjobb európai légitársaság» címmel tüntette ki az Air France-ot.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai