hirdetés
hirdetés

Accor-kampány: a globális munkaerőválság miatt

Indul az Accor “A vendéglátás szíve” kampányának második évada , amely a turisztikai ágazatot népszerűsítve osztja meg munkatársai történeteit Európa több pontjáról.

hirdetés

Az első részben Duncan O’Rourke, a lánc észak-európai igazgatója és Natalia Bayona, az ENSZ Turisztikai Világszervezetének innovációs, oktatási és beruházási igazgatója azt vitatja meg, mi a technológia és az innováció szerepe a turizmus világában, miért fontos a helyi közösségek bevonása, a helyi élmények megteremtése, és hogyan alakítható a fiatalabb generáció támogatásával az ágazat jövője.

Mivel a globális munkaerőválság folytatódik, az Accor – kihasználva az iparágban betöltött európai vezető szerepét – bemutatja az ágazatot, a benne dolgozó embereket, a lehetőségeket és a karriereket, azt, hogy a vendéglátás nem csak a gazdaság kulcságazata, de kiváló karrierlehetőséget is jelent.

„Ahogy a világ újra nyit és a folytatódik a fellendülés, az emberek megint utaznak, különböző helyeket és kultúrákat ismernek meg, életre szóló emlékeket szereznek, és üzleti tevékenységüket a virtuális képernyőkön túlra is kiterjesztik. A vendéglátásban dolgozók teremtik meg ezeket a pillanatokat, ők fogadják az utazókat a világ minden táján", mondta Duncan O'Rourke, észak-európai vezérigazgatója. – Az idegenforgalom évente milliárdokkal járul hozzá a globális gazdasághoz, világszerte minden tizedik ember ebben szektorban dolgozik. A vendéglátás a makroszintű szemléleten túl az emberekről, a mesterségről és a szenvedélyről szól. Azokról, akik a szívvel-lélekkel végzik munkájukat és folyamatosan fejlődnek karrierjük során.”

 

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk