hirdetés
hirdetés

Banksy: valóban én festek mostanában ukrajnai házfalakra

A művész az instagramoldalán videót is közzétett az Irpinyben, Borodjankában és Horenkában látható, összesen hét művének készítéséről.

hirdetés

A világhírű művész, a csak becenevén ismert Banksy sajátmaga erősítette meg, hogy igazak a feltételezések, miszerint az elmúlt hetekben Ukrajnában dolgozik folyamatosan, ahol különböző településeken több falfestményt is készített romos házfalakra - egy-egy gerillaakció során, áll az euronews.com tudósításában.

Putyint csapja a földhöz ipponnal egy cselgáncsozó kisfiú
Putyint csapja a földhöz ipponnal egy cselgáncsozó kisfiú
 

Banksy egyik borodjankai alkotása dzsúdójelenetet ábrázol: egy cselgáncsruhában lévő kisfiú ippont, azaz azonnali győzelmet érő akciót hajt végre a szintén dzsudogiban lévő Vlagyimir Putyin orosz elnökön.

Banksy készítette azokat a falrajzokat is, amelyek egyike egy férfit ábrázol fürdőkádban egy orosz rakéták által megrongált horenkai panelház oldalán, egy másikon két gyermek fém tankcsapdán libikókázik.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk