hirdetés
hirdetés

ETI PREMIER: június 20-tól köztes leszállás nélkül Marsa Alamra

Fontos nap volt június 20-a az Egyiptom-specialista utazásszervező sőt a magyarországi utazásszervezés életében is: elindult Budapestről az első közvetlenül és köztes leszállás nélkül Marsa Alam-ba közlekedő charterjárat.

hirdetés

Néhány éve szerepel az üdülőövezet a magyar kínálatban, de eddig vagy úgynevezett „dobbantós” charterjárattal vagy Hurghada repülőteréről buszos transzferrel lehetett megközelíteni. Az új járatot az Air Cairo légitársaság üzemelteti és az ETI egymaga tölti.

Az első induló ETI-járat Marsa Alam-ra és a „csapat”

Kerekes Gábor country manager kiemelte: „Az új ETI-charterlánc első járata teljes kihasználtsággal szállt fel és a jelenlegi foglaltsági adatok alapján nagyon nagy eséllyel október végéig közlekedni fog. Az első kimenő járatot egy új Airbus 320-as szolgálta ki, népes és kedves személyzettel, jó fedélzeti ellátással”

Az Airbus 320-as csaknem tele, röviddel felszállás előtt

Ami a szálloda-kínálatot illeti: a három kitűnő Red Sea Hotel mellett (Siva Port Ghalib 4*, Port Ghalib Resort 4* és The Palace Port Ghalib 5*) idén egy sor más szálloda is szerepel az ETI kínálatában. Helyben foglalhatóak változatos fakultatív programok, az utasokat pedig magyar nyelvű idegenvezető várja.

The Palace Port Ghalib

„Külön köszönet illeti utasaink mellett viszonteladó partnereinket is, akik első perctől az új és merész projekt mellé álltak, döntő módon részeseivé válva egy szép szakmai sikernek” – zárta mondanivalóját Kerekes Gábor.

The Palace Port Ghalib

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk