hirdetés
hirdetés

Könnyebb lesz hazánkba a beutazás az izraelieknek

Új miniszteri rendelet jelent meg, amely a védettségi igazolások egyoldalú elismeréséről szól. Ebben több miniállam mellett ott szerepel Izrael is - írja a Privátbankár.

hirdetés

A Magyar Közlöny friss számában jelent meg a külgazdasági és külügyminiszter rendelete, amely a védettségi igazolások egyoldalú elismeréséről szól. A jogszabály a korábbi a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásokat szabályzó kormányrendelet könnyítése, hiszen több ország esetén is megengedő, és egyoldalúan elismeri ezen államok védettségi igazolását.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock


Az izraeli, aggodalomra okot adó delta variáns okozta negyedik hullámban végre egy jó hír: felmérésük szerint a vártnál is hatásosabb a harmadik, emlékeztető oltás felvétele. A 60 év felettieknél a Pfizer 86 százalékos eredményt hozott.

A rendelet alapján a listán a hazai ki - és beutazás szempontjából számos kevésbé fajsúlyos állam szerepel, így az Andorrai Hercegség, a Feröer-szigetek, a Monacói Hercegség, a Panamai Köztársaság, és a Vatikánvárosi Állam,  kakukktojásként ugyanakkor ott van a listán Izrael Állam is, amely meghatározó idegenforgalmunk szempontjából.

Turizmus Online / Privátbankár

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk