hirdetés
hirdetés

Magyar utazási irodások a Qatar Airways japán tanulmányútján

A Qatar Airways egzotikus tanulmányútra invitálta meg a nyolc legnagyobb hazai utazási iroda képviselőit. Az úti cél Japán, ahol több város különleges látványosságait és atmoszféráját is megtapasztalhatják a résztvevők.

hirdetés

Japán tanulmányútra utazott hazánk nyolc legnagyobb utazási irodájának képviselője a Qatar Airways jóvoltából. A december 14-től 20-ig zajló meghívás célja, hogy a résztvevők jobban megismerhessék a légitársaság termékeit és szolgáltatásait, valamint a távoli kultúra szépségét és különlegességét, hogy azokat még jobban átadhassák az utazni vágyóknak.

Az öt napos program során a résztvevők Naritától Tokión keresztül egészen Kamakuráig bejárják a szigetországot, miközben ismeretterjesztő, szakmai programokon is részt vesznek. Az út Dohában, a világ legmodernebb repülőterének helyszíni bejárásával kezdődik, majd többek között olyan meglepetéseket is tartogat, mint az Asakusa-i templom, a Meiji szentély, Shinjuku Gyoen japán kertje, valamint az a város, amely kiérdemelte a Kelet-Japán Kiotója elnevezést.A kötött program mellett természetesen jut idő a kikapcsolódásra is, amelynek során Jámbor Aliz, a Japánspecialista utazási iroda szakértője lesz a résztvevők segítségére, aki a japán nyelv és kultúra kiváló ismerőjeként remek kalauza e távoli világ színes forgatagának.

„Különösen örülök, hogy lehetőségem nyílt újra Japánba látogatni, hiszen ezt az egyedülálló kultúrát nem lehet elégszer megcsodálni. Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szakértőként be is mutathatom ezt a varázslatos helyet, így remélem, hogy sikerül mások szívéhez is olyan közel hoznom, mint amennyire az enyémhez áll” – mondta Jámbor Aliz, a Japánspecialista utazási szakértője.

Japán egyre népszerűbb desztináció a magyar utazók körében, a közelmúltban pedig a légitársaságok számos járatnyitással tették még elérhetőbbé a távoli desztinációt. Kifejezetten a szigetországra szakosodott a Japánspecialista utazási iroda, amely egyedi szolgáltatásainak köszönhetően az elmúlt években egyre több utaztatást szervez a régióba.(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk