hirdetés
hirdetés

Oltópont lesz Bécs egyik legfontosabb látványosságából

Augusztustól oltóállomást alakítanak ki Bécs szimbolikus vallási és turisztikai központjában, a belvárosi Stephansdomban is - írja a GD Consulting.

hirdetés

Fotó:123.rf
Fotó:123.rf

Peter Hacker Bécs város egészségügyért felelős tanácsnok irodájának tájékoztatása alapján tervek szerint óránként 20 ember beoltása válik ezáltal lehetővé. A 12 és 17 év közötti fiatalok Pfizer oltást, a 18 éven felüliek pedig Johnson védőoltást kaphatnak, akár előzetes regisztráció nélkül is. Az oltópontot és a kapcsolódó váróteret a székesegyház északi részén található Szent Borbála-kápolnában és környezetében alakítják ki. Az atipikus oltópont kiválasztására központi fekvése és szimbolikus jelentősége miatt került sor.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk