hirdetés
hirdetés

Új charterjáratot indít az ETI Hurghadára

Az ETI új charterjáratot indít Budapestről Hurghadára, pénteki járatnapon, július 21-től. Ez már a negyedik gépük Budapestről az egyiptomi üdülőhelyre.

hirdetés

Az eddigi, jól működő kapacitások mellett az ETI új charterjáratot indít Budapestről Hurghadára, pénteki járatnapon, július 21-től.

Az AMC Airlines légitársaság Boeing 737-500-asával így hetente további 113 utas tud Egyiptomba utazni. Mint ismeretes, jelenleg az ETI hetente háromszor (szerdán, pénteken és vasárnap) utaztat Hurghadára a fővárosból az Air Cairo menetrendszerinti járatain.

A cég közvetlen Sharm el Sheikh chartere június 14 óta üzemel, de múlt héten, június 30-án öt év kihagyás után elindult a Debrecen-Hurghada charterjárat is. Ily módon főszezonban hetente közel 700 utas nyaralhat az ETI-vel a Vörös-tengernél – erősítette meg Kerekes Gábor, irodavezető. 

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk