hirdetés
hirdetés

Ukrajnában tűnt fel egy újabb Banksy-falfestmény

A világhírű brit művész ezúttal egy lebombázott borodjankai épületre festett fel titokzatos körülmények közt egy tornászlányt, aki törmelékek között kézen áll.

hirdetés

Az elmúlt időszakban több falfestmény is feltűnt Kijev környékén, ezért többen valószínűsítették, hogy Banksy a háború sújtotta országban dolgozhat. A találgatásokat az inkognitóban mozgó művész törte meg, amikor Instagram oldalára feltöltött egy képet új alkotásáról, áll az euronews.com erről szóló tudósításában.

 

A településen egy másik falfestmény is megjelent az utóbbi napokban, amelyen egy kisfiú viszi földre Vlagyimir Putyin orosz elnököt judóruhában. Banksy egyelőre még nem erősítette meg, hogy ez az alkotás is az ő munkája lenne.

Borodjanka a háború egyik legtöbb pusztítást elszenvedett települése. Az orosz hadsereg kíméletlenül bombázta az első hetekben, áprilisban szabadították fel az ukránok.
(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk