hirdetés
hirdetés

Visszafordult a Wizz Air Marosvásárhelyre tartó járata

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Budapestről Marosvásárhelyre tartó járata június 29-én csütörtökön, nem sokkal felszállás után.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az incidens oka utasok beszámolói alapján vélhetően hajtóműhöz kapcsolódó probléma lehetett, de részleteket erről a cikk megjelenésekor még nem lehet tudni.

Depositephotos.com
Depositephotos.com

 

Az esetről a fedélzeten tartózkodó utasok számoltak be a közösségi médiában, a gép útja a Flightradar-on visszakövethető:

„Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél. Sajnos egy igen kis technikai probléma miatt vissza kell fordulnunk Budapestre, mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük.”

Az utasok egy ideig a gépen várakoztak, választhattak valamilyen csokoládét a kínálatból, de a terminálon elkölthető voucher-t nem kaptak. Végül buszokkal szállították vissza őket a terminál épületébe, ahol megvárták a cseregép indulását.

Közel 6 óra késés után nem biztos, hogy jár kártérítés A Marosvásárhelyre tartó utasokat egy Törökországból visszatérő gép szállította el Marosvásárhelyre. Ez a járat végül magyar idő szerint 13:17-kor szállt fel és 14:01-kor landolt. Mivel eredetileg 08:10-kor kellett volna leszállnia, ezért közel 6 órás késésről van szó, ami 1500 kilométernél rövidebb út esetén utasonként 250 euró kártérítést jelenthet.

Tovább olvasok >> 

(forrás: Spabook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk