hirdetés
hirdetés

A világ legnagyobb szállodavitorlását fejleszti az Accor

Az eredeti Orient expressz megálmodója, Georges Nagelmackers állítólag amerikai utazása során, az  óceánjárók fényűző lakosztályaiból, pazar dekorációiból, éttermeiből és társalgóiból is merített ihletet a legendás vonat megalkotásához. Most fordult a kocka, és egy hajó fogja megkapni az Orient expresszről ismert csillogást.

hirdetés

A francia alapítású szállodacsoport, az Accor és a Chantiers de l’Atlantique hajóépítő cég együttműködéséből születő vitorláson mintegy 53, hetven négyzetméteres lakosztály lesz, és helyet kap rajta egy monumentális, 1415 négyzetméteres elnöki lakosztály is, melyből 530 négyzetmétert a hozzá tartozó terasz tesz ki - írja a Roadster.

Fotó: Orient Express/Maxime dAngeac-Martin Darzacq
Fotó: Orient Express/Maxime dAngeac-Martin Darzacq


Emellett két úszómedence, két étterem és egy bár járul hozzá a minden igényt kielégítő kényelemhez. A szórakozásról az Amphitheatre-Cabaret gondoskodik, és nem hiányozhatnak a masszázsok, meditációs foglalkozások és városi megállók sem a 2026-ban útjára induló különleges úszószálloda kínálatából.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk