hirdetés
hirdetés

Díjat nyert a ferihegyi szálloda

A szálloda a Best of Budapest & Hungary 2022 díjat nyerte el a „Legjobb 3 csillagos szállodák” kategóriában, ezzel folytatva töretlen győzelmi szériáját.

hirdetés

A 145 szobás, jelentős konferencia és éttermi kapacitással rendelkező, 5200 négyzetméteres szálloda immáron a harmadik díját szerezte meg ebben az évben - tájékoztatta lapunkat a WING.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel a Budapest Week Publishing által 27 éve alapított Best of Budapest & Hungary elismerést nyerte el a „Legjobb 3 csillagos szállodák” kategóriában. A díjat nyílt közönségszavazás formájában ítélik oda.

„Büszkék vagyunk az elnyert díjra, hiszen ez kiemelkedő szakmai visszajelzés a WING számára és egyben méltó ünneplése az ibis Styles Budapest Airport Hotel sikeres működésének, amely 2018 januárjában, immáron öt éve nyitotta meg kapuit. A közvetlen terminál kapcsolatos repülőtéri hotel megépítésével egyfelől hiánypótló fejlesztést valósítottunk meg Magyarország turizmusa szempontjából, másfelől létrehoztunk egy, az átadása óta is rendkívül eredményesen működő és népszerű szállodát.” – emelte ki Dr. Takács Ernő, aki a WING szállodákért és kiskereskedelmi projektekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel tavasszal a Budapest Airport éves gálaestjén az Év Greenairport Partnere kategória trófeáját nyerte el, ahol a környezettudatos építést és működést díjazták. Emellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Az Év Szállodája 2022 címet ítélte az ibis Styles Budapest Airport Hotelnek, így országos szinten a legjobb háromcsillagos szállodává választották a hotelt.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk