hirdetés
hirdetés

Ismét nyitva a BOTANIQ Turai Kastély

Megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Magyarországon páratlan BOTANIQ Turai Kastély, amely a BDPST Group teljes körű rekonstrukciója nyomán született újjá.

hirdetés

A Budapesttől mindössze 50 kilométerre található, ősfákkal és különleges virágokkal díszített, 10 és fél hektáros kastélyparkban megbúvó hotel kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és egyben hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Magas színvonalú rendezvények, esküvők helyszíneként és különleges kikapcsolódásra vágyók számára egyaránt tökéletes választás. Tizenkilenc, minden igényre felkészült vendégszobával és lakosztállyal, 470 négyzetméteres terasszal, hangulatos, külső és belső medencével rendelkező spa részleggel, valamint folyamatosan bővülő gasztronómiai szolgáltatással várja a vendégeit.



„Hatalmas örömünkre szolgál, hogy egyedülálló szállodánk újult erővel fogadhat vendégeket. A fővárostól optimális távolságra, gyönyörű parkos környezetben található hotel kimagasló minőségű szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat, akik a Loire menti kastélyszállók kifinomult miliőjét idéző környezetben szeretnének kikapcsolódni. Szállodánk Pálmaház étterme és terasza szállóvendégeink mellett az a la carte foglalások számára is elérhető, így szeretettel várjuk azokat is, akik egy gasztronómiai élmény és könnyed séta erejéig látogatnának el hozzánk” – mondta Csizmadia Örs, a ház igazgatója.

A kastély kulináris alapfilozófiája, hogy helyi termelőktől és beszállítóktól származó hozzávalókból készült, igazi különlegességek kerüljenek a vendégek asztalára. A vendégek további kényelméért a BOTANIQ Spa felel. A Spa prémium szolgáltatáskínálataként a vendégek közel 400 négyzetméteren élvezhetik a klasszikus finn szauna, a gőzkabin és a sószoba egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Március 1-jétől Csizmadia Örs, a hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező kiváló szakember tölti be a  szálloda igazgatói posztját. Fő célja, hogy irányítása alatt a hotel páratlan választékú és minőségű szolgáltatásokat biztosítson vendégei számára. A hazai és nemzetközi múltú szakember az elmúlt tíz év során számos magyar, valamint külföldi étteremben és szállodában szerzett vezetői tapasztalatokat. 2010 és 2011 között a New York-i 15 East Restaurant-nak volt a vezetője. Hazatérése után a Buddha-Bar Hotelben helyezkedett el étterem vezetői pozícióban, majd közel öt évig töltötte be a TOKIO Budapest Étterem és Bár étteremigazgatói posztját. 2018 decemberétől projektmenedzserként segítette több fővárosi szórakozóhely megnyitásának folyamatát, végül pedig 2019 nyarától kezdve a Párizsi Udvar Hotelben tevékenykedett, mint F&B igazgató.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk