hirdetés
hirdetés

Szállodaszövetségi tisztújítás a Nyugati régióban

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének nyugati régióülését Bükfürdőn, a Caramell Premium Resort szállodában tartották több mint 30 szállodás szakemberrel és közel 40 kiállító cég képviselőjével.

hirdetés

Ezen a rendezvényen is az energiakrízis és a munkaerőproblémák kerültek a fókuszba. Emellett a kereslet alakulásáról, kilátásokról tartott beszámolót a Szallas.hu képviselője és a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, Bődi Ivett is. A tisztújítás során a nyugati régió megválasztotta 2023. január 1-jei hivatalba lépéssel Kovács Krisztinát (Gotthard Therme Hotel & Conference) régióvezetőnek és Klára Ágnest (JUFA Hotel Celldömölk - Aktiv & Wellness-Resort), valamint Németh Viktóriát (Danubius Hotel Bük) régióvezető-helyettesnek. A régió elnökjelöltje Flesch Tamás, a két alelnökjelölt pedig Juszkó Anita és Kovács Balázs.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk