hirdetés
hirdetés

Új, négycsillagos szobákkal bővül a veszprémi szálláshelykínálat

Egy új épületrésszel bővül a veszprémi Hotel Historia Malomkert, amely ezáltal 17 új, négy csillagos besorolású szállodai szobával egészül ki - írja a Magyar Építők.

hirdetés

Nagyszabású szálláshely-fejlesztési beruházás vette kezdetét a királynék városának is nevezett Veszprémi járás székhelyén: fejlesztik, valamint egy új épületrésszel is bővítik a veszprémi Séd patak partján elhelyezkedő Historia Malomkert Hotel és Sörházat.

A beruházásnak köszönhetően a 11 szobás hotel 17 új, négy csillagos besorolású szállodai szobával egészül ki, így a szálláshely már nagyobb turistacsoportok befogadására is alkalmassá válik.

Fotó: magyarepitok.hu
Fotó: magyarepitok.hu


"A veszprémi várból is jól látható városépítészeti szempontból is jelentős beruházás. Az újonnan létrejövő 4 csillagos szállodai szobák célja egy európai szintű, vendégorientált és minden szempontból a célcsoportok igényeit kielégítő, kényelmüket szolgáló, családias és családbarát létesítmény létrehozása, mely egyúttal jövedelmező és hosszútávon fenntartható is" – hangsúlyozta Kadnár János, a lebonyolítást végző VEMÉV-SZER Építő Kft. létesítményfelelőse.

A beruházás tervezetten 2022. év végére készül el, 2023. első negyedévében pedig már a szállást kereső vendégek is igénybe vehetik majd az épület szolgáltatásait.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk