hirdetés
hirdetés

Új vezetők a Párisi Udvar Hotel Budapestben

Az ötcsillagos budapesti luxusszálloda több pozícióban is erősített - tájékoztatta lapunkat a hotel.

hirdetés

Szabó Szabolcs Hotel Manager pozícióban márciusban csatlakozott az amerikai Hyatt szállodalánchoz tartozó szállodához. Szabolcs több évtizedes, Magyarországon és külföldön szerzett tapasztalattal rendelkezik a felsővezetésben, többek között a Corinthia Hotels és a Danubius Hotels szállodáiban is dolgozott korábban. A szálloda igazgatóhelyetteseként fő feladata a hotel üzemeltetésének vezetése és szervezése a részlegvezetőkkel.
„Nagy öröm, hogy újra a magyar fővárosban, ötcsillagos környezetben folytathatom a pályafutásomat. A Párisi Udvar Budapest egyik ékköve, egy többszörösen díjnyertes épület. Küldetésem, hogy a tartalom, a szállodai szolgáltatás a helyhez méltó, legmagasabb minőségben valósuljon meg” – mondta el Szabó Szabolcs.

Szabó Szabolcs
Szabó Szabolcs


Váradi Márk Food & Beverage Directorként csatlakozott a luxusszálloda csapatához a közelmúltban, feladata a Párisi Passage Café & Brasserie, az ÉTOILE Champagne Bar, valamint a Párisi Udvar Hotel Budapest összes, vendéglátáshoz kapcsolódó részlegének vezetése. A komplex feladatkör nem újdonság számára, hiszen többéves, hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amelyet többek között a Kempinksi Hotelsnél és az Ensana Spa Hotelsnél eltöltött idő alatt szerzett.    
„Megtiszteltetés a Párisi Udvarban, városunk ikonikus épületében dolgozni és a történeti örökséget a modern elvárosokkal összehangolva, a vendéglátás területén az elérhető legtökéletesebb vendégélményt nyújtani.  A Párisi Passage az egyik leggyönyörűbb étterem a budapesti szállodák kínálatában, az ÉTOILE Champagne Bar a fővárosban egyedülálló. Izgalmas feladatok elé nézek és örömmel várom a kihívásokat.” -  mondta el Váradi Márk friss pozíciója kapcsán.

Váradi Márk
Váradi Márk

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk