hirdetés
hirdetés

Újabb szakmai elismerés a Kempinski Budapestnek

A Forbes Travel Guide (FTG) nyilvánosságra hozta a legutóbbi minősítéseinek eredményét. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a lap értékelési rendszerében ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással.) - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

hirdetés

„Egymás után hatodik éve szerepelünk ezen a rangos listán és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között tartanak minket számon. Bízunk benne, hogy a jövőben is kivételes élményeket kínálhatunk az igényes utazók számára. Elkötelezetten törekszünk a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonal biztosítására nemrégiben felújított szobáinkban és lakosztályainkban." - mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

A Forbes Travel Guide az ötcsillagos szolgáltatások világszerte elismert szakértője.

"Az utazási kedv visszatért és a turisztikai szolgáltatók új erőre kapva igyekeznek kielégíteni a legtöbb régióban tapasztalható megnövekedett keresletet” – mondta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide ügyvezető igazgatója, és hozzátette, míg az iparágnak néhány elhúzódó kihívással továbbra is szembe kell néznie, a 2022-es díjazottak készen állnak arra, hogy a luxusvendéglátás legjavát nyújtsák.


Az éves FTG Lista elérhetősége: ForbesTravelGuide.com.
Részletes leírás az FTG éves értékelési szempontjairól: ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk