hirdetés

Török túra Antalyától Alanyáig

Törökországi study-túrát szervezett a Taurus Reisen április 26. és május 3-a között, melynek elsődleges célja a régió hoteleinek bemutatása volt, de azért a környék megismerésére is jutott idő.

hirdetés

Antalya, Side, Alanya – ezek voltak a legfontosabb állomások azon a study-túrán, amelyet a Taurus Reisen szervezett április 26. és május 3-a között Törökországba, és amelynek elsődleges célja az volt, hogy az utazásszervező által kínált különböző jellegű és elhelyezkedésű hotelek javát bemutassák a viszonteladó irodák munkatársai számára. Az utazáson a Turizmus Trend újságírója is részt vett, aki a Török Riviéra látnivalóit is szemügyre vette.

A május elejei időpont ellenére a régióban már elkezdődött a turistaszezon, és bár számos hotel csak egy-két nappal érkezésünk előtt nyitott meg az új szezonra, több hotelben már jelentős vendéglétszámot tapasztaltunk. A Taurus Reisent az utazáson képviselő Bogácsi Márta elmondása szerint az idei török szezon kedvezőnek ígérkezik, ezt mutatják az irodához érkező előfoglalások is. A Taurus Reisen első török chartergépe május 4-én szállt fel, júniustól pedig hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap repülnek majd a gépeik. Az utazásszervező hotelkínálata is bővült, a három-, négy- és ötcsillagos kategóriában is kínálnak új hoteleket, de a legjelentősebb bővülés az Eftalia hoteleket érinti, a hotellánc több új tagja is bekerült ugyanis a Taurus ajánlatai közé, ami azért is fontos, mert a lánc számos tagjában magyar animátorprogramokon való részvételre is lehetőség van.

Most egy rövid fotós összeállítás következik törökországi élményeinkről, a szöveges élménybeszámolót pedig a Turizmus Trend júniusi lapszámában olvashatják.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai