hirdetés
hirdetés

Sikeres Dino Club animátor tréning Egyiptomban

2013.május 12-19. között rendezték meg a Dino Club animátor tréninget Egyiptomban, a Palm Beach Resort szállodában. A kedves vendéglátásnak és a fantasztikus helyi animátor csapatnak is köszönhetően a tréning nagyon jól sikerült és az újdonsült animátorok már alig várják, hogy munkába állhassanak a 7 Dino Club úti cél egyikében.

hirdetés

A gyakorlati tréninget természetesen gondos előválogatás előzte meg, számos személyes interjút követően válogatták ki azokat a jelölteket, akik az egynapos tréning során játékos feladatokban mérhették össze rátermettségüket és kreativitásukat. Innen már csak a legjobbak jutottak tovább és ők vehettek részt a Best Reisen gyakorlati képzésén. A képzést Egyiptomban, a Palm Beach Resort szállodában tartották meg, hogy a leendő animátorok minél autentikusabb környezetben tanulhassák meg, mit is jelent animátornak lenni egy Dino Club szállodában. A feladat ugyanis ránézésre sokkal könnyebbnek látszik, mint amilyen. Egy animátornak bizony nagyon kitartónak, fáradhatatlannak és mosolygósnak kell lennie a nap minden percében, náluk aztán nincs megállás.

A tréning egy kis elmélettel kezdődött, hogy mindenki tisztában legyen az animáció alapjaival, majd megtanultak a lelkes fiatalok mindent gyakorlatban is. Kipróbálhatták magukat különböző sport programokban, mint pl. reggeli torna, vízi aerobik, boccia, darts, röplabda és persze nem maradhatott ki a helyi nagy kedvenc, Nasser hastáncórája sem. Megtanulták, hogy a Dino animátorok hogyan tartanak pl. kalóznapot, indiánnapot, varázslónapot, lufinapot és milyen kellékekre van ehhez szükség. Külön hangsúlyt fektettek az arcfestésre, mely minden kisgyermek nagy kedvence a nyaralás során. A sminkek annyira jól sikerültek, hogy a nyaraló gyermekek közül is bekérezkedtek páran a Mini Clubba, így élesben is kipróbálhatták magukat az animátor jelöltek. A napot minden esetben a kihagyhatatlan Mini Disco és esti show zárta.

A tréning nagyon jól sikerült, nincs más hátra, mint nyáron a gyakorlatban is hasznosítani a megszerzett tudást. Az újdonsült Dino animátorok már izgatottan várják, hogy végre kezdetét vegye a nyár és júniustól szeptemberig szórakoztathassák a Best Reisen vendégeit immár 7 országban: Egyiptomban, Törökországban, Tunéziában, Rodoszon, Mallorcán, Horvátországban és Bulgáriában. Ez az év már azért is különleges, mert 15 éves a Dino Club, másrészt pedig 3 országban – Egyiptomban, Tunéziában és Bulgáriában - is új Dino Clubot indított, ezzel is bizonyítva, hogy képes évről-évre megújulni.

A Dino Club célja, hogy a kicsiknek és nagyoknak egyaránt élménydús nyaralást biztosítsanak. Az örökmozgó apróságoknak izgalmas és tartalmas foglalkozásokat nyújt, míg a felnőtteket magyar nyelvű sport- és játékprogramokkal szórakoztatja. Tematikus hetekkel is kedveskednek utasaiknak – idén Egyiptomban és Törökországban is megrendezésre kerül a sport hét Katus Attilával, mely keretében belül Attila aerobik, vízi aerobik és jóga órát, valamint életmód tanácsadást tart a vendégnek. Július közepén pedig a gyerekek nagy kedvence, Fábián Éva tart zenés foglalkozást és élő koncertet Egyiptomban, a Dino Club Palm Beach szállodában.

Június 2-án nyitja kapuit az első két Dino Club szálloda Egyiptomban. A Dino Club idén is mindent meg fog tenni, hogy utasaik felejthetetlen élményekkel távozzanak és méltó legyen a szlogenhez, miszerint Dino Club – Nyaralás az egész családnak!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk