hirdetés
hirdetés

Új repülőjegyes vezető a Vistában

Távozik a Vistából a repülőjegy értékesítésért felelős szakmai vezető, Tóth Attila.

hirdetés

Két évtizedet töltött a repülőjegy értékesítés területén a piacvezető Vistánál és jelentős szerepet játszott a cég sikereiben. Mostantól nagyszerű szakmai tudását a túlsó oldalon, a légitársasági területen kamatoztatja és gazdagítja.

Utódja, Hirschler Erika, aki május 25-től veszi át a munkakört. Hirschler Erika ugyancsak veterán vistás, hisz ő volt a cég történetének első professzionális repülőjegyese. Több mint 20 éve dolgozik a Vistában és vezette az üzleti utaztatási cégrészt, valamint irodavezetői tapasztalatokat szerzett a lakossági értékesítés területén is. Fő feladata lesz, hogy a Vista és az üzleti utaztató BCD Travel hatékonyan és rugalmasan alkalmazkodjon az új, kemény piaci kihívásokhoz. Hirschler Erika elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kurucz János, a Vista Csoport vezetője a személyi változás bejelentése kapcsán megemlítette, hogy az év első négy hónapjában a Malév-csőd által okozott jelentős utazási ipari hátrányok dacára cégének repülőjegy értékesítési forgalma, az előző év azonos időszakához képest, nem csökkent, sőt az üzleti utaztatás területén jelentősen növekedett. Az ügyvezető azt is elmondta, hogy ígéretes on-line fejlesztések zajlanak a lakossági értékesítés területén.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk