hirdetés
hirdetés

Best Reisen: tovább egyszerűsödik a partnerek munkája

Kiemelt jutalékok, egyszerűbbé váló partnerkapu, kereshető hajóutak és rendszeren belüli repülőjegyfoglalás, ilyen újdonságokkal tervezi megkönnyíteni viszonteladói munkáját a Best Reisen. 

hirdetés

A jól működő évközi extra-jutalék rendszert az idén is alkalmazta az iroda, mely a jövőben is megmarad, apróbb változtatásokkal. A 2013-as év az átállás időszaka lesz: január elsejével ugyan elindul az extra jutalék rögzítése, azonban év közben a Best Reisen átáll a szezononkénti megkülönböztetésre a könnyebb kiszámíthatóság, átláthatóság érdekében. Erről bővebb tájékoztatást a partnerkapun, illetve hírlevélben fog küldeni partnereinek az utazásszervező.

Jutalékkal kapcsolatos újdonság volt még az idei évben, hogy az előfoglalási és illetékmentes akciók keretén belül beérkező foglalások kiemelt szerepet töltöttek be a nyári utazásokra vonatkozóan, melyet ennek megfelelően kiemelt jutalékkal honorált az utazási iroda. Többek között ennek és az előfoglalási akciók sokrétűségének volt köszönhető az időszak sikere egy oly’ nehéz évben is, mint az idei volt.

Partnerkapu: új dizájn, új funkciók

A Best Reisen a 2012-es évben is számos fejlesztéssel segíti partnerei munkáját: az online felületek egyszerűbbé tételével, a bestreisen.hu weboldalról elérhető partnerkapu fejlesztésével, visszajelzéseken folyamatos alapuló formálásával. Ennek köszönhetően a jövőben is számos hasznos változtatást tervez a tour operátor, melynek segítségével a viszonteladók még inkább magukénak érezhetik az online foglalási felületet.

Új designnal jelentkezik októbertől a partnerkapu, mely esztétikailag és funkciójában is sok új, hasznos, a keresést és a foglalást egyszerűsítő módosításokat tartalmaz. Többek között a partnerkapuból készített és onnan e-mailben küldött ajánlatoknál a jövőben feltűnik a fejlécben az adott partner neve és elérhetősége, illetve lehetőség lesz a viszonteladó saját logójának feltüntetésére is, amennyiben azt egy előre megadott formátumban a sales részlegére megküldik. A menüsor kisebb változtatásai logikusabbá, átláthatóbbá teszik az eddig is nagy népszerűségnek örvendő felületet, mely továbbra is egyszerűségével igyekszik megnyerni a Best Reisen viszonteladóit és könnyebbé tenni a foglalást.

A nagy érdeklődésre való tekintettel külön szűrőben lesz lehetőség a partnerkapun belül az árualapot színesítő hajóutak között keresgélni a megfelelő dátumra és/vagy útvonalra.

Újdonság továbbá a menetrend szerinti és fapados légitársaságok foglalási lehetősége az online foglalási felületen belül, amely eddig csupán a weboldalról volt elérhető. Az itt található lehetőségek bruttó árakat tartalmaznak, melyek fix jutalékot biztosítanak a tour operátor minden viszonteladójának. Maga a foglalás menete is lényegesen leegyszerűsödik az új lehetőséggel.

Azon partnerek, akik eddig aláírták az erre vonatkozó szerződés-kiegészítést a Best Reisennel, automatikusan kapják meg új azonosítójukat és kódjukat a partnerkapun belüli foglaláshoz, melyről e-mailben kapnak értesítést. A jegyeladásra újonnan jelentkező viszonteladókat pedig készséggel várják a tour operátor sales részlegén dolgozó kollégái. A fenti változtatások nagyban segíthetik a Best Reisen dolgozói és országos partnerhálózata munkáját.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk