hirdetés
hirdetés

A jelentkezési határidő hamarosan lejár

Július 25-ig, illetve július 31-ig várja a jelentkezőket a Visegrádi Négyek szakmai körútja Oroszországba és Dél-Kelet-Ázsiába. A workshopok, prezentációk és tárgyalási lehetőségek minden, a régióban érdekelt szakmai szereplőnek hasznosak lehetnek, különösen az adott régiók beutaztatásában érdekelt utazási irodáknak.

hirdetés

Kérdés esetén keressék Fekete Magdolnát (Magyar Turisztikai Ügynökség/Értékesítésért Felelős Igazgatóság) 
Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: +36-30-636-4607

V4 Nizsnevartovszk, Szurgut, Hanti-Manszijszk roadshow

A Visegrádi Négyek országai turisztikai együttműködése keretében kerül sor 2018. szeptember 4-8. között a Nizhnevartovsk – Surgut - Khanty-Mansijsk roadshow-ra, amelyet az országok közötti együttműködésben a szlovák fél szervez.

A jelentkezési határidő: 2018. július 25.
A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat ITT tudják letölteni.

Kérjük, hogy jelentkezéseiket egyidejűleg a szervező ország által megadott email címre: office.ru@slovakia.travel, és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre is küdjék meg. 

V4 Szingapur – Jakarta - Kuala Lumpur – Bangkok roadshow

A Visegrádi Négyek országai turisztikai együttműködése keretében kerül sor 2018. szeptember 24-28 között a Szingapúr – Jakarta - Kuala Lumpur – Bangkok roadshow-ra -ra, amelyet az országok közötti együttműködésben a cseh fél szervez.

A jelentkezési határidő: 2018. július 31.
A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat ITT tudják letölteni.

Kérjük, hogy jelentkezéseiket egyidejűleg a szervező ország által megadott email címre:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre is küdjék meg.

 

(forrás: MTÜ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai