hirdetés

Ötvenezer látogatóval zárt az Utazás

Mintegy ötvenezer érdeklődő kereste fel csütörtöktől vasárnapig a budapesti 35. Utazás kiállítást és kísérőrendezvényeit - közölte az előzetes adatok alapján a Hungexpo sajtóosztálya vasárnap este az MTI-vel.

hirdetés

A térség legjelentősebb turisztikai vásárán, hajókiállításán, karavánbemutatóján és az ezekhez most már hagyományosan kapcsolódó Bringaexpóján ezúttal 22 ország több mint 500 kiállítója vonult fel 22 ezer négyzetméternyi kiállítási területen - tájékoztattak.

A rendezvény díszvendége Lengyelország és Debrecen volt, kulturális díszvendégként pedig a 110 éves halasi csipke szerepelt.

Az idei londoni olimpia jegyében külön pavilont szenteltek a magyar olimpiai múltnak és jövőnek.

A kiállítóknak megrendezett "legjobb attrakció" verseny győztese a Lastminuteszalloda.hu lett, amely az elmúlt időszak zenei felfedezettjeit vitte el a látogatóknak.

A második helyen Paks végzett tematikus napi programjaival, a harmadik helyen pedig Békéscsaba a kolbászkülönlegességeivel - közölte a Hungexpo sajtóosztálya. A hajókiállítás idei attrakciója a katamaránbemutató volt, a díszvendég pedig a Fertő-tó, míg a kempingezők a lakóautók választékába kaptak betekintést.

A 2013-as Utazás kiállítás február 28. és március 3. között lesz a Hungexpón. (MTI)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai