hirdetés
hirdetés

Pályázati felhívás Budapestinfo Point közterületi turisztikai információs pultok üzemeltetésére

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ által üzemeltetett Budapestinfo Point információs pultok száma – a piac igénye szerint – évről évre nő, szükségessé vált külső partnerek bevonása.

hirdetés

A Budapest Főváros Önkormányzatával fennálló Közszolgáltatási szerződése alapján, a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központnak (BFTK Nonprofit Kft.), mint a Főváros hivatalos turisztikai szervezetének egyik alapvető és kötelező feladata a Budapestre érkező turisták ellátása teljes körű, hiteles és megbízható turisztikai információval.

Ennek érdekében a BFTK Nonprofit Kft. Budapest jelentős turistaforgalommal rendelkező helyszínein saját Budapestinfo Point irodákat tart fenn, ezen kívül közterületi információs pultoknál segíti a turisták tájékozódását, programválasztását illetve végzi a hivatalos városkártya, a Budapest Card termékcsalád népszerűsítését és értékesítését.Ezen közterületi Budapestinfo Point információs pultok száma – a piac igénye szerint – évről évre nő, ezért a BFTK Nonprofit Kft. az információs tevékenység ellátását részben külső turisztikai szolgáltató partner(ek) bevonásával végzi, fenntartva a teljes körű szakmai felügyeletet.

A BFTK Nonprofit Kft. a szakmailag és üzletileg megbízható Partnert/Partnereket jelen Pályázati kiírásra beküldött pályázataik alapján választja ki. A pályázati kiírás differenciált bérleti díj megfizetését és Budapest Card értékesítési kötelezettséget ír elő. Ezen túlmenően szakmai koncepció benyújtását várja el.

Kérjük, hogy a Pályázati kiírást figyelmesen olvassák el, és amennyiben rendelkeznek a megfelelő feltételekkel, várjuk pályázataikat a hivatalos turisztikai információs és értékesítési feladatok megvalósításához. Benyújtási határidő: 2017.október 19. 15.00 óra a BFTK hivatalos helyiségében (a kiírás szerint).

A BFTK Budapestinfo Point üzemeltetési pályázati kiírás innen letölthető

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai