hirdetés
hirdetés

A desztinációs márkák fejlesztéséért fogott össze a TDMSZ és a Budapesti Metropolitan Főiskola

A Magyar TDM Szövetség a partnerség jegyében Együttműködési megállapodást írt alá a Budapest Metropolitan Főiskolával, mely az általános kereteken túlmenően – szakmai gyakorlathoz segítés, oktatásban, tematika kidolgozásában való részvétel – egy közös kutatás elindításáról is állást foglalt. 

hirdetés

A kutatás keretei között a Budapesti Metropolitan Főiskola Turizmus menedzsment mesterszakán a Desztináció- örökségmenedzsment specializációjú hallgatók a hazai desztinációs márkák elemzését, értékelését és fejlesztési lehetőségeit vizsgálják a Magyar TDM Szövetséggel, valamint annak tagjaival együttműködve.

A tanulmány célja az, hogy a szakmai körökben véglegesített dimenziók mentén a hazai desztinációs márkák online megjelenése fejlesztésre kerüljön, és a TDM szervezetek ezáltal egyre versenyképesebb, átfogó és a stratégiai irányoknak megfelelő online megjelenéssel rendelkezzenek. A hamarosan megjelenő GINOP-TDM pályázati források lehívásában is fontos szerepet kaphat a megfelelő alapokon nyugvó online kommunikációs tevékenység, így különösen aktuális és figyelemfelkeltő a Főiskola és a Szövetség összefogásával létrejövő kutatás, majd az ezt kielemző tanulmány.

A kutatásba való belépéshez az ide kattintva elérhető kérdőív rövid kérdéseinek megválaszolása szükséges, amelynek kitöltése 5 percet vesz igénybe. A kitöltés határideje: 2015. november 11.

A Magyar TDM Szövetség ezúton kéri a TDM szervezetek vezetőit, hogy szánjanak néhány percet a kérdőív kitöltésére, amely alapján a Hallgatók megkezdhetik a desztinációjuk fejlesztési szemszögű elemzését, amely által hasznos eredmények, fejlődési lehetőségek kerülhetnek azonosításra.

A kutatásban való részvétel teljességgel térítésmentes és önkéntes. Az eredmények a Magyar TDM Szövetség 2015. december 3-4-én, Gyulán megrendezésre kerülő Országos TDM konferenciáján is bemutatásra kerülnek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai