hirdetés
hirdetés

A kolostor szigettel újít az Adria Tours

Januárban megjelent az Adria Tours idei katalógusa, melyet már ki is szállítottak a partnereknek.

hirdetés

A magyar piacon 29 éve jelenlévő iroda Montenegro specialistájaként ismert, nem véletlen hiszen a tulajdonosok részben montenegróiak és ott is otthon vannak. A családi vállalkozás nem törekszik nagyipari turizmusra inkább a "törődő-gondoskodó" hiteles információkat nyújtó utasbarát politikát preferálják. Montenegróban is van irodájuk immár lassan 20 éve, valamint az ottani állandó jelenlét és szolgáltatások (saját hajó, kisbusz, fakultatív kirándulások, magyar idegenvezetők) mind az oda utazók biztonságát és kényelmét szolgálják. 

Idén 8 időpontban lesz szervezett buszos útjuk Montenegróba Debrecen-Budapest-Szeged útvonalon többségében tranzitszállással a kényelmesebb utazás érdekében valamint hogy Bosznia szépségeibe is bepillantást nyerhessenek az utasok. Montenegróban továbbra is a legszebb részen kínálják a legtöbb szálláshelyet azaz a Kotori-öböl környékén és Budván természetesen az egyéni utasok és repülővel érkezők számára is.

Kuriózum az idén először a Kotori-öbölben a kolostor sziget (Gospa od Milosti) mindazoknak, akik igazi kikapcsolódásra vágynak. Albániába is több mint 10 éve szerveznek utakat, az elsők között voltak, akik ezt a desztinációt felfedezték. Sokadszorra indítják a szervezett körutat is Albánia minden csodájának felfedezésére júniusban és szeptemberben. A nyári hónapokra elsősorban a a tengerparti hoteleket kínálják Sengjinben, Durresban, Vloraban és Sarandában. Horvátországba buszos csobbanásokat, őszi isztriai túrát és egész szezonban rengeteg apartmant és szállodát kínálnak, amelyek nagy része már csak a honlapjukon kapott helyet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk