hirdetés

Food & Beverage menedzser képzés indul a Metropolitanen

Magyarországon elsőként a Budapesti Metropolitan Egyetem indít F&B menedzser felnőttképzést, melynek ötletét a vendéglátóiparban felmerülő komoly szakemberhiány, a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Gasztronómia éve és a Magyarországon megrendezett Bocuse d'Or adta Dr. Grotte Judit szakvezető számára.

hirdetés

A képzésben végzettek a food & beverage menedzsment elméletének és gyakorlatának teljes ismeretét kapják. Hozzájutnak a strukturális ismeretekhez, a fogalomrendszer pontos használatához, és legfőképp mindannak gyakorlati felhasználására is kompetenssé válnak. Egyaránt elsajátítják a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott korszerű F&B menedzseri pozícióhoz tartozó technikákat. Mindezzel mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten versenyképes, azonnal alkalmazható tudást sajátítanak el. A gyakorlatorientált oktatás egyaránt érinti a multinacionális vállalati struktúra áttekintését és a családi vállalkozások fennmaradásához szükséges tudnivalókat.

„A szakmától a szakmának” jelmondat alatt olyan oktatók vezetik az egyes tantárgyakat, akik az adott témakörrel a mindennapok során foglalkoznak, a témáik szakértői, elismert vendéglátóhelyek tulajdonosai, vezetői, az F&B üzemeltetésért felelős szakemberek, jó nevű séfek, cukrászok.

A képzést az F&B területén dolgozó, illetve leendő F&B-s szakembereknek ajánlják: szállásadó helyeknek, akiknél van étkezési lehetőség; a szállodákban F&B (rendezvények, étterem, kávézó, cukrászda, bár, stb.) területen; éttermeknek; catering és partiszerviz cégeknek; vendéglőknek, kávéházaknak, cukrászdáknak, bároknak; intézményi vendéglátó cégeknek és házhozszállítással foglalkozó vállalatoknak.

A képzés időtartama 2 félév, az oktatásra szombatonként, esetenként péntek délután kerül sor.

A szak vezetője Dr. Grotte Judit docens, a magyar és angol nyelvű Nemzetközi Szállodamenedzsment specializáció vezetője, a Szállodai e-kereskedelem és online marketing szakirányú továbbképzés szakvezetője.

A képzésről ide kattintva olvashat bővebben.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai