Itt vannak a kérdőívek ágazatonként a Turizmus Konjuktúra Indexhez

Amint tegnap megírtuk, most induló rendszeres felmérés térképezi fel a turisztikai-vendéglátóipari ágazat helyzetét, amelyhez a szereplők mindössze 10 perces részvételét kérik.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eddig nem született még olyan felmérés, amely valós képet adna az ágazat iránti kereslet változásairól, ami a Covid utáni időkben elengedhetetlen lenne a döntéshozók, illetve a közvélemény megfelelő tájékoztatásához - véli a VIMOSZ, amely a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal és a GKI Gazdaságkutató Zrt.-vel közösen ennek hiánypótlására megalkotta a Turizmus Konjunktúra Indexet, mely havi gyakorisággal fogja mérni az ágazatban a konjunktúra várható alakulását, a piac és a közvélemény számára ezzel információt biztosítva a közeljövőben várható trendekről.


 
A felmérés eredményeiről minden résztvevő a nyilvánosan megjelenő sajtóközleményből értesülhet.

A felmérés készítői tisztelettel kérik a szakma szereplőit az alábbi linkhez tartozó kérdőív kitöltésére, mely nem vesz több időt igénybe 10 percnél.
  

Amennyiben Önnek utazásszervező ill. -közvetítő vállalkozása van, kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=899282&lang=hu

 

Amennyiben szálláshely szolgáltató, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=286577&lang=hu

 

Amennyiben vendéglátó egységet működtet, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=368139&lang=hu

 

Amennyiben rendezvényszervező vállalkozása van, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=344525&lang=hu

 

Amennyiben fürdő (fizikai közérzetet javító) vállalkozása van, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

 

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=545486&lang=hu


Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.
Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón

Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón 

A fesztivál során immár negyedszerre osztották ki a rangos NEB díjakat, amelyek innovatív és fenntartható európai projekteket díjaznak

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.